Дембеле ще вземе сам решението за своето бъдеще
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът е изкушаван от ПСЖ

Крилото на Барселона Усман Дембеле ще бъде човекът, който ще има последната дума за своето бъдеще. Французинът е силно желан от ПСЖ след като офертата на парижани на стойност 30 милиона евро за Брадли Баркола бе отхвърлена от Олимпик Лион.

В договорът на Дембеле има откупна клауза на много ниска стойност – едва 50 милиона евро, което не отговаря на неговите качества. Тази клауза обаче е валидна само до първи август, след което тя  ще бъде повишена автоматично. Точно затова ПСЖ иска да си подсигури подписа на французина час по-скоро.

Дембеле обаче не е сигурен дали иска да напусне Барселона. Той изпитваше съмнения относно бъдещето си на “Камп Ноу” преди няколко сезона, но те бяха разсеяни с идването на . Испанецът успя да убеди Дембеле, че той е важна част от проекта и му показа колко много цени качествата и таланта му.

Дембеле обаче е привлечен и от възможността да се върне в своята родина. В Париж той също ще получава доста по-висока заплата отколкото в Барселона, тъй като парижани нямат проблеми с финансите като Барселона. Той трябва да обяви финалното си решение най-късно утре.