Ал Насър се отказа от идеята да привлече втора легенда на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рамос няма да се събере с бившия си съотборник Кристиано Роналдо

Вицешампиона на Саудитска Арабия Ал Насър вече няма желание да привлича Серхио Рамос в редиците си, съобщава спортният журналист Руди Галети. Вместо него те са се насочили към капитана на ПСЖ Маркиньос, който е доста по-млад от Рамос. Резервната опция на Ал Насър е бранителят на Борусия Мьонхенгладбах Ко Итакура.

Договорът на Рамос с ПСЖ изтече това лято и той вече е свободен агент. Ал Насър изглеждаше като най-вероятната опция пред испанеца, но той не успя да се разбере с тима от Саудитска Арабия. Вместо това бившият испански национал предпочита да се завърне в тима, където всичко за него започна – Севиля.

Андалусийци направиха много слабо начало на миналия сезон, но впоследствие те вдигнаха оборотите и в крайна сметка спечелиха финала на Лига Европа. Те се наложиха над Рома във финала след изпълнение на дузпи. През следващия сезон обаче те имат по-високи цели. Андалусийци ще се стремят към достойно представяне в Шампионска лига, турнир, който Серхио Рамос е печелил неведнъж. Точно затова в Севиля смятат, че трансфера на Рамос ще има позитивен ефект, тъй като той ще повлияе на по-неопитните играчи в отбора да не се притесняват в специалните нощи, в които се играят срещите от Шампионска лига.