Вили Вуцов: Безобразно отношение откъм борба, катастрофално положение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Янтра не бе доволен от мача на неговия тим

Старши треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов не бе доволен от загубата на неговия тим с 1:0 от Спартак (Варна). Той се оплака както от играта на своя тим, така и от съдийската бригада.

„Играхме, тренираме на приливи и отливи. Един-два дни бяхме перфектни, после един-два безобразни. Бяхме безобразни днес. Не можах да позная отбора. Отстъпихме на всичко. Неточни подавания на два метра, не можем да се уцелим. Страшно много брак, подавания сгрешени на 2-5 метра, не може да се уцелим. С този начин на игра няма как да стане. На случайност, ако бяхме вкарали някой гол, щеше да е чудо. Преди техния гол имаше фал. Не ни дадоха дузпа“,  започна Вуцов.

„Безобразно отношение откъм борба, единоборства, катастрофално положение. Ние сме млад отбор, искахме да влезем в шамарите при големите. Ние сме 12-и по бюджет в групата. Явно, че там ще ни натискат. Като гледам бригадата, която е пратена, как се свири. Първо полувреме се дава 3 минути продължение при 0:0, второто 6 при смени, голове, картони“, продължи той.

“Спартак е най-скъпият отбор, не се наемам да кажа к‘во, що. Играха по-добре от нас, това е сигурно. Трябва да се върнем на пътя на играта от предните мачове. Днес бяхме един мек, страхлив отбор. С уплах, страх да играем с топката, да влизаме в единоборствата. Ние днес да бяхме играли срещу отбор от В група, щяхме да загубим“, завърши Велислав Вуцов.