Дербито Лацио – Рома на старта на 18-ия кръг в Серия “А”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Букмейкърът Bet 365 дава предимство на "вълците" за успех във Вечния град

Стартът на 18-ия кръг в Серия „А“ ще бъде даден тази вечер от 21:45 с римското дерби между Лацио и Рома.

„Орлите“ заемат осмото място в класирането с 28 точки, а при успех в дербито ще се изравнят с петия Аталанта. „Вълците“ са трети с 34 точки и победата ще ги доближи до лидера Милан (40т.).

Рома има предимство в преките сблъсъци в Серия „А“ с Лацио, като в 55 мача „вълците“ се поздравяват с победа. „Орлите“ имат 39 успеха, а равенствата са 60. Последните два мача между столичните отбори завършиха без победител.

Букмейкърът Бет 365 онлайн дава леко предимство за победа на Рома днес с коефициент от 2.35, докато ставката на Лацио е 2.87. Равенството е оценено с 3.60.

Типстърите на 7sport също прогнозират победа за Рома в двубоя, както и че двата тима ще се разпишат.

Лацио загуби с 2:3 от Милан в края на 2020-а, а в началото на новата година направи реми с Дженоа. Последваха две победи – 2:1 над Фиорентина и 2:0 над Парма. Рома изпрати 2020 година с успех с 3:2 над Каляри, след което „вълците“ записаха победа с 1:0 над Сампдория и 3:1 над Кротоне. В последния кръг столичани направиха 2:2 с Интер у дома.

Домакините ще бъдат без контузените Лулич, Фарес и Кореа, докато Пауло Фонсека няма да може да разчита на Дзанило, Фацио, Сантон, Калафиори и Миранте, които са в лазарета.