Дербито Левски – Лудогорец в първия ден при рестарта на efbet Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Дербито между Левски и Лудогорец ще се проведе в първия ден при рестарта на българския футбол след пандемията от коронавирус. Първата официална среща след прекъсването на шампионата е двубоя между отборите на Локомотив Пловдив – Етър, а малко по-късно на 5 юни ще се проведе и срещата Левски – Лудогорец.

Роднатa efbet Лига официално ще се завърне на 5 юни от 18:45 ч. на стадион “Локомотив” с мача между “смърфовете” и Етър. От 21:00 ч. в същия ден на “Герена” ще излязат Левски и Лудогорец.

В събота 6 юни програмата предвижда три срещи. Началото поставят Дунав – Арда от 17 часа, Ботев Пловдив – Ботев Враца от 18:45 и Витоша – ЦСКА-София от 21:00 ч.

В неделя ще се изиграе само един двубой и той е битката за 6-ото място между Берое и Черно море. 25-ият кръг на редовния сезон ще завърши с мачаЦарско село – Славия, който ще се играе в понеделник от 20:30 часа.

На 10 юни, сряда, ще се проведе отложения мач между Арда и Лудогорец от 18:45 часа. Последният кръг от редовния сезон пък започва ден по-късно с мача между Етър и Дунав. Дербито от 26-ия кръг между ЦСКА и Локо Пловдив ще се проведе на 14 юни, неделя, от 21:00 ч.

Първите 1/2-финални срещи в турнира за Купата на България пък ще се изиграят на 9 и 10 юни. На 9-ти Локомотив Пловдив посреща Левски, а ден след това Ботев Пд е домакин на ЦСКА.