Десен бек на Норич ще струва на Байерн 35 млн. паунда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед също се интересува от Макс Аарънс

Германският шампион Байерн Мюнхен ще трябва да отдели сума от порядъка на 30-35 млн. паунда, ако иска да привлече Макс Аарънс от Норич, съобщава „Скай Спортс“. Десният бек на „канарчетата“ е една от големите трансферни цели на баварците през лятото на 2021-ва.

В Норич не бързат да започват преговори за трансфера на Аарънс, като предпочитат това да стане след приключването на сезона. Причината за това е, че в момента „канарчетата“ оглавяват класирането в Чемпиъншип и са изцяло фокусирани върху голямата си цел – завръщане в Премиър лийг.

През този сезон 21-годишният Аарънс е взел участие от първата до последната минута във всеки един от 29-те мача на Норич в Чемпиъншип, като освен това има 1 гол и 3 асистенции. Аарънс дебютира с екипа на „канарчетата“ през авуст 2018 година, като до този момент той има 114 мача за отбора.

През миналия сезон Барселона беше на крачка от трансфер на Аарънс, но в крайна сметка каталунците взеха Сержиньо Дест от Аякс.

Байерн Мюнхен ще трябва да спори за бранителя на Норич с Манчестър Юнайтед, който също проявява сериозен интерес към него.