Десподов: Целта на всички в Лудогорец е участие в групите на ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че имаме голям шанс да направим страхотни мачове в Европа", споделя Десподов

Българският национал Кирил Десподов триумфира в класацията „Топспринт“ на „Мач Телеграф“ за сезон 2021/22. Той получи наградата си и говори пред изданието, като изрази задоволството от спечеления приз. Десподов посочи целта пред Лудогорец през новия сезон – класиране в групите на Шампионска лига, което е и неговата мечта.

“Мечтата ми е една и още не съм я изпълнил – да играя в Шампионската лига. Сигурен съм, че щя е изпълним. Въпросът е колко го искаме като отбор и колко сме готови да дадем за тази цел. Това не е само моя цел и мечта, а на 100% от футболистите, треньорите, а и всички в клуба”, заяви нападателят.

“Според мен е отборът е подготвен много добре. Аз не успях да тренирам с момчетата, но това, което видях отвън, защото гледах тренировките, според мен е подготвен добре и физически, и игрово. Мисля, че имаме голям шанс да направим страхотни мачове в Европа”, каза Десподов.

“Всеки един отбор може да те изненада. Ако гледаме кой е по-голям клуб измежду Лудогорец и Сутиеска, няма база за сравнение. Но задължително трябва да подходим с нужното уважение. Важно е да решим нещата още в първия мач, за да няма притеснение и колебания за реванша”, сподели Десподов за първия опонент на Лудогорец в ШЛ през сезон 2022/23.

Звездата на Лудогорец заяви, че не е тренирал около седем дни. Той се надява в сряда да поднови занимания с тима. “По време на лагера в Австрия съм тренирал по два пъти на ден. Чувствам се добре в момента”, отбеляза офанзивният футболист.