Десподов: Доста далеч съм от най-добрата си форма
Добави коментар
"Напрежението е изцяло в Антверп, ние нямаме какво да губим"

Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов заяви преди мача с Антверп в Лига Европа, че се чувства здрав, но не смята, че е в най-добрата си форма. Националът е на мнение, че напрежението е изцяло върху белгийския тим в утрешния двубой.

“Най-важното е, че се чувствам здрав. Футбол е, така се случи, че се контузих. Радостно е, че вече съм на разположение на треньора, надявам се утре ако играя, да помогна с добра игра на терена. Колко далеч се чувствам от най-добрата ми форма? Ако трябва да съм честен, доста. Знаеше се, че нямам подготовка. Много кратка подготовка направих в Италия, всички го знаеха. Бях контузен също, 27 дни бях аут от игра.”

“Правя всичко възможно да се върна във форма, важно е за мен и за отбора. Напрежението е изцяло в Антверп, ние нямаме какво да губим, трябва да излезем мотивирани, да се забавляваме на терена и да спечелим три точки. Предимството е, че в нашия отбор не трябва да има напрежение. Ако излезем мотивирани и със самочувствие, мисля, че е напълно възможно да спечелим”, заяви крилото на “орлите”.

Добави коментар
Гласувай: