Десподов: Лудогорец затвори устите на критиците в България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се нашият върховен път да тръгне нагоре", заяви Десподов след успеха над Балкани

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов говори след разгромната победа над Балкани. “Орлите” спечелиха с 4:0 реванша в Разград и така заличиха пасив от два гола след първата среща, което ги праща във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Десподов смята, че критиците в България няма да са доволни, тъй като тимът на Лудогорец е затворил доста усти.

“Трябваше да върнем три гола, за да продължим напред. Явно не сме говорели празни приказки след поражението от Балкани. Мисля, че свършихме работата си. Всяко начало е тежко. За съжаление на доста критици в България, Лудогорец затвори доста усти. Този срам, който изпитахме в последните два мача, си го направихме сами”, каза най-добрият български футболист за 2022 г.

“Имаше напрежение. Настроение не беше добро и е нормално да има притеснение. Казах, че отборът има качествата да вкара повече от 3 попадения. Не изпадаме в крайности. Явно други хора изпадат в крайности след два лоши мача. Надявам се нашият върховен път да тръгне нагоре. Надявам се да не влизаме толкова отпуснато в мачовете. Дайте да се порадваме малко на успеха”, добави острието на Лудогорец.