Десподов сподели, че офертата от Краснодар е истина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че всичко се получи. Радостно е, че успяхме да отбележим 3 гола. Можеше и повече, но нека не бъдем егоисти"

Кирил Десподов бе доволен от днешната победа и от самата игра на Лудогорец при класическия успех с 3:0 срещу ЦСКА-София на “Хювефарма Арена”. Десподов даде съвет към ръководството на “червените” да дадат време на Нестор Ел Маестро. Крилото от Кресна бе откровен, че офертата от Краснодар е истина.

“Мисля, че категорично надиграхме отбора на ЦСКА. Доста повече държахме топката. Получаваше ни се изнасянето от вратаря. Напред ни се получаваха нещата. Мисля, че всичко се получи. Радостно е, че успяхме да отбележим 3 гола. Можеше и повече, но нека не бъдем егоисти”, започна крилото.

“Не съм човекът, който трябва да коментира ЦСКА. Играч на Лудогорец съм. Нямат добри резултати под ръководството на Ел Маестро. Имат доста добър треньор, просто трябва да му се даде време. Дойде в тежка ситуацията. Аз при него направих два уникални сезона. Човекът си разбира от работа. Аз се радвам, когато ние побеждаваме.

Сподели ми, че ще се радва да ме види в някой силен отбор в чужбина. Радвам се, че го виждам. Не съм го виждал от престоя ми в Австрия. Пожелахме си късмет. Нормалолно е феновете да изискват много от играчите. Играчите трябва да са концентрирани и да не се подават на емоция. Само те могат да излязат от тази ситуация”

“Момчето се опита да ме разконцетрира. Не му се получи. Каза ми, че ме чака и знае къде ще я бия. Усмихнах му се. Вкарах му я и се зарадвах. Опита се да ме разконцентрира.”, коментира за ситуацията с Бусато

“Предизвикателството е голяма. Трябва да излезем мотивирани и да дадем всичко от себе си. Какво по-хубаво, че следващият ни опонент ще е Аякс, ако преодолеем Астана. Трябва да си гарантираме групите на Лигата на конференциите.”

“Истина е, че има такава оферта. Каквото имам да кажа ще кажа на отбора. Това са сериозни разговори за моето бъдеще. Аз още си искам трансфера”, завърши Десподов на въпрос за офертата от руския Краснодар.