Десподов: Взехме си уроците! Ще гоним Лига Европа!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Ние уроците сме си ги взели. Не се получиха нещата в Шампионска лига, сега ще гоним Лига Европа"

Кирил Десподов сподели мнението си за предстоящата среща на Лудогорец срещу казахстанския Астана от третия квалификационен кръг в Лига Европа.

„Имаме достатъчно футболисти, които могат да се включат. Видя се и вчера, съставът ни е широк. Ние сме свикнали вече доста години да се играят мачове през три дни. Мисля, че няма нищо по-хубаво за един футболист да играе през три дни мачове. Като цяло това са хубави двубои в Европа срещу силни съперници“, заяви българският национал при излитането на Лудогорец за Казахстан, където в четвъртък е първият сблъсък с Астана.

Той каза няколко думи и за злощастното отпадане от Олимпия Любляна: „Със сигурност настроението не беше добро след отпадането от Любляна. Имахме очакване да продължим, дадохме всичко от себе си, но не се получиха нещата. Сега трябва да е по-трудния начин. Няма как да навеждаме глава. Очаква ни тежък двубой срещу Астана. Силен съперник. Трябва да гледаме позитивно и да ги отстраним“.

„Ако трябва да бъда честен, още не сме анализирали Астана, защото имахме мач с Ботев Враца. Като пристигнем днес, ще започнем да ги анализираме. Сигурен съм, че отборът не е по-слаб от Олимпия Любляна“, бе откровен кресналията.

„Ние уроците сме си ги взели. Определено трябва да желаем повече победата, да се влагаме повече и да даваме максимума от себе си. Мисля, че го правим това нещо, но можем много повече. Отборът има по-голям потенциал. Не трябва да допускаме грешките, които сме допускали в мачовете. Анализирали сме ги. Винаги съм казвал, че Лудогорец гони максимума. Не се получиха нещата в Шампионска лига, сега ще гоним Лига Европа”, завърши Десподов.