Саудитците само започват: “Ще видите догодина какво ще стане!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бюджетът ни е астрономически и вече имаме сериозен интерес към водещи играчи от английското първенство, които са национали на своите страни. Малцина от тях биха издържали на изкушението, когато видят офертите за личните си условия."

Многото трансферни удари, които направиха от тимовете в лигата на Саудитска Арабия към популярни за футбола на “Стария континент” футболисти няма да бъде ограничено само до лятото на 2023-та година. Това бе затвърдено от думите на директор в местната Про лига, която е най-високата дивизия в страната. Той дори направи акцент върху оферти, които тепърва предстоят към някои от супериграчите от английската висша лига.

Според изданието “Мирър”, то сред играчите, които са набелязани са Кевин де Бройне от Манчестър Сити и Мохамед Салах от Ливърпул.

“Това е само началото – коментира той пред неделния брой на “Мирър”. – Бюджетът ни е астрономически и вече имаме сериозен интерес към водещи играчи от английското първенство, които са национали на своите страни. Малцина от тях биха издържали на изкушението, когато видят офертите за личните си условия. Може да се обзаложите, че през следващата година още топ играчи ще пристигнат при нас”.

В Саудитска Арабия вече акостираха доста познати имена на Острова като Рияд Марез, Джордан Хендерсън, Кристиано Роналдо, Н’Голо Канте, Калиду Кулибали, Едуар Менди, Рубен Невеш и др.