Димитров: “Може да победим на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Херо смята, че Лудогорец и ЦСКА ще завършат на първите две места, а целта на Берое е участие в Лига Европа.

Наставникът на Берое Димитър Димитров заяви, че старозагорци имат шанс да надиграят традиционно трудния си съперник ЦСКА София на неговия “Българска армия” ако спазват тактическата дисциплина и имат малко късмет.

В същото време Херо обяви, че нито един тим няма шансове да измести Лудогорец и ЦСКА от първите две места в крайното класиране на Първа лига.

“Нашата цел е да се класираме за Лига Европа,” заяви Димитров пред Канал 3, допълвайки, че тя ще бъде постижима ако съдийството в мачовете на старозагорци бъде нормално.

Димитров обяви, че неговият тим има шанс да победи на “Българска армия”.

“Берое има шанс срещу ЦСКА ако съдията бъде коректен,” каза той. “Въпреки традицията да играем трудно на “Армията” ако спазим тактическа дициплина и имаме малко шанс, може да победим.

“А шампионът ще го определят ЦСКА и Лудогорец. Те имат и най-добрия потенциал, футболисти, бюджети, а знаем и какви заплати плащат. В това отношение са десетки пъти над останалите отбори в Първа лига.

“Но виждам отбори от дъното на таблицата, които могат да създадат проблеми на всеки. Левски на този етап трудно ще се преборят с двата водещи отбора, отстъпват им значително по потенциал и финансови възможности.

“Не съм поставял под съмнение, че отбор като Левски няма да фалира. Убеден съм, че винаги ще се намерят средства за този отбор, но трява време. Трудно ще им е за първото място, за първата шестица може би имат шанс.