Директор на ЦСКА: Много слаб мач за нашия отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Извиняваме се на феновете за мача, който изиграхме", заяви Филип Филипов след загубата от Сепси

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов сподели своето мнение след неприятната загуба с 0:2 от Сепси на “Българска армия”. Така румънският тим е с единия крак в третия предварителен кръг на Лига на конференциите.

Филипов смята, че отборът на ЦСКА е изиграл много слаб мач и е губил инициативата с всяка изминала минута. Той каза, че е нормално феновете на тима да бъде недоволни от слабата продукция.

“Моето мнение е – много слаб мач за нашия отбор. С всяка изминала минута губихме инициативата. Имахме желание да спечелим, имаше прекрасна атмосфера, извиняваме се на феновете за мача, който изиграхме. Тежка загуба, но има още един мач и ще направим всичко възможно, ако можем да продължим. Задачата е трудна. Загубихме с 2 попадения разлика, но ще дадем максимума от себе си там”, започна Филипов.

Изпълнителният директор на ЦСКА е на мнение, че съдията не е повлиял на крайния резултат, а “червените” са били надиграни от Сепси.

“Аз заставам зад целия отбор. Затова сме ръководство. Когато се загуби един двубой, всички са виновни. Нека мислим сега за втората среща, тези въпроси дали ще бъде сменен Саша Илич, или не, не моментът да се задават сега”, каза още Филипов.