Фулъм ще се бори с Галатасарай за халф на Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският клуб продължава да преговаря с бразилския халф Фред

Съобщава се, че турският гранд Галатасарай води в преговорите за подписа на полузащитника на Манчестър Юнайтед Фред, но все пак Фулъм ще се опита да привлече халфа през летния трансферен прозорец. Известният журналист Руди Галети заяви, че в следващите 48 часа ще се състои важна среща между играча и Галатасарай в опит трансферът на футболиста да бъде финализиран.

Последните информации твърдят, че халфът вече е договорил личните си условия с турския клуб. Фред се присъедини към “червените дяволи” от Шахтьор Донецк през лятото на 2018 г., но никога не успя да оправдае високите очаквания. Бразилецът показа много страст и желание, което се хареса на верните фенове на Юнайтед, но с изключение на поредица от последователни, солидни изяви под ръководството на Оле Гунар Солскяер, неговият престой на “Олд Трафорд” до голяма степен не беше впечатляващ.

Скорошното пристигане на Мейсън Маунт от Челси и силният интерес към плеймейкъра на Фиорентина Софиян Амрабат поставиха под голямо съмнение бъдещето на Фред в клуба. Почти сигурно бразилецът ще продължи кариерата си в друг тим.

30-годишният халф е свързван с трансфер както в Галатасарай, така и в Фулъм. Ман Юнайтед вече отхвърли начална оферта на стойност 10 милиона евро от турския гранд преди малко повече от две седмици. Смята се, че офертата е доста под исканата от “червените дяволи” сума, но те са готови да чуят ново предложение от Галата.

Фулъм също проведе първоначални разговори с Юнайтед по-рано през трансферния прозорец, но досега не са склонни да отговорят на исканата от “червените дяволи” цена, която се счита за висока за играч, който е в последната година от договора си.