Саша Илич назова причините за поражението от Сепси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Проблемът беше, че бяхме бавни, не създавахме пространства и просто си подавахме топката", каза Илич

ЦСКА започна със загуба участието си в турнира Лига на конференциите. В четвъртък вечер “армейците” отстъпиха с 0:2 на Сепси у дома. След срещата треньорът на тима Саша Илич, призна, че футболистите му са играли слабо и загубата е логична. Сръбският специалист заяви, че движението на играчите по терена е било зле и “червените” трябва да се подобрят на реванша, ако искат да имат шансове за обрат.

„Честитя победата на Сепси. Днес доста неща в нашата игра не бяха добре. Допуснахме 2 попадения заради индивидуални грешки, макар да имаше вариант да направим атакуващи действия, което е недопустимо за такъв турнир“, бяха първите думи на Саша Илич.

„През първата част много често успяваха да изскочат от нашите защитници, тъй като се движехме зле. Това няма връзка със схемата, която играем. Няма значение дали е едната или другата. Казах и преди, че те са изключително опасен тим, играещ на контраатаки и днес ни го демонстрираха“, заяви Илич.

“Допуснахме 4-5 грешки, което е недопустимо за Лига на конференциите. Вчера казах, че отборът, който направи повече грешки, ще загуби. Проблемът беше, че бяхме бавни, не създавахме пространства и просто си подавахме топката. Трябва много да се променим за реванша и да имаме огромен шанс. Сигурно е, че ако се представим така тогава, няма как да продължим“, каза сръбският треньор на ЦСКА.