google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Предстоят ни нови четири срещи от програмата на световния шампионат!

Мачовете от Световното първенство, което се състои в Катар, продължават с нова порция и в днешния ден!

Четири двубоя ще се изиграят и те са от група “А” и група “B”, като се явяват последни от тази фаза на турнира.

Ето и кои са въпросните сблъсъци, които, разбира се, са част от срещите от Мондиала по телевизията днес:

17:00 часа – Еквадор – Сенегал

17:00 часа – Нидерландия – Катар

21:00 часа – Иран – САЩ

21:00 часа – Уелс – Англия

В първия мач един срещу друг се изправят Еквадор срещу Сенегал в любопитен двубой, който се очертава и като ключов за продължаването на един от двата отбора към елиминациите. Сметките показват, че на еквадорците е необходима победа или равенство, за да се класират за осминафиналите, докато за африканците е нужен задължителен успех за продължаване към следващата фаза от турнира. Очакванията са в двубоя да не паднат много попадения и именно затова ставката в Winbet.bg за под 2.5, който залог изглежда като най-логичен за игра, е 1.57.

В другата среща от група “А”, която ще се проведе в същото часово време – 17:00, Нидерландия ще премери сили с Катар. Домакините на тазгодишното издание на Мондиала загубиха всякакви шансове за осминафиналите след две поражения, но ще опитат да поднесат изненадата и да вземат точка или три от “лалетата” на Луис ван Гаал. За Нидерландия обаче победата в днешния двубой изглежда задължителна, за да може отборът при добри стечения на обстоятелствата от другия сблъсък в групата да завърши на първото място. Букмейкърът Sesame.bg сочи “лалетата” като абсолютен фаворит за успех в мача с коефициент от 1.23 срещу 15.22 за Катар. Равенството пък е оценено на 7.07.

Отборът на Иран, който записа страхотна драматична победа с 2:0 над Уелс преди броени дни, пък се изправя срещу САЩ, които завършиха при равенство 0:0 с Англия. Иранците изглеждат в по-добра позиция от “янките”, тъй като във временното класиране на група “B” са с 3 точки спрямо 2 пункта за американците. Логично е азиатците да действат предпазливо и да изчакват своите шансове, а играчите на САЩ да бъдат по-настоятелни в действията си и да атакуват масирано. Водещият ни букмейкър – Efbet.bg, прогнозира оспорван мач между двата тима, но все пак компанията дава леко предимство на американците за победа с коефициент от 2.10 срещу такъв от 4.20 за Иран. Със ставка от 3.50 пък е равенството в двубоя.

В другия мач от група “B”, който ще се проведе в 21:00 часа, Уелс ще опита да стори немислимото и да победи селекцията на Гарет Саутгейт. Това обаче изглежда като твърде амбициозна задача пред “драконите”, които завършиха наравно със САЩ, а впоследствие отстъпиха и на Иран. Англичаните пък, които са един от претендентите за световната титла, ще искат да се поздравят с трите точки в края срещу Уелс и да окупират по категоричен начин първата позиция в групата. Inbet.com дава добър коефициент за игра от 1.50 за “Трите лъва” срещу 8.00 за победа на Уелс. Равенството пък е с коефициент от 4.66.