google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините продължават да обявяват спонсорски договори и... набират пари от феновете

Дори след огласяването на няколко спонсорски договора, Левски показа, че няма намерение да се отказва да адресира привържениците на клуба за набиране на средства.

Днес Сините обявиха, че стартират продажбата на виртуални билети за контролните мачове по време на зимния подготвителен лагер в Хърватска.

Ето и изявлението на Левски:

Левскари,

след паузата без футболни емоции, „Левски“ стартира своята зимна подготовка и пред тима предстоят поредица от контроли по време на лагера в Хърватия.

Отборът ще изиграе пет контроли по време на зимния си подготвителен лагер в Умаг, Хърватия, като „сините“ ще бъдат край брега на Адриатическо море от 14 януари до 3 февруари 2021 г.

Първата проверка е насрочена за 20 януари срещу словенския „Домжале“. На 23 януари „Левски“ излиза срещу „Бачка Топола“ (Сърбия). На 27 януари „сините“ играят срещу словашкия „Слован“ (Братислава). На 30 януари е насрочена проверка срещу друг словенски тим – „Олимпия“ (Любляна). На 2 февруари „Левски“ излиза в последната си контрола в Хърватия – срещу босненския „Сараево“.

„Сините“ се прибират в София на 3 февруари, а последната проверка преди началото на пролетния полусезон в Първа лига е срещу „Спортист“ (Своге) на 7 февруари.

„Сините“ фенове ще имат нова възможност да демонстрират как се обича един отбор винаги и навсякъде, като от днес всеки привърженик ще може да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален пакетен билет за всички приятелски срещи на тима. Цената на талона е 10 лв., а закупуването му гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия тим.

Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в цялата мрежа на Eventim!

Припомняме, че ЛЕВСКИ ТВ ще предава на живо в клубното приложение всички контроли, които тимът ще изиграе до края на лагера в Хърватия. Стриймингът ще е достъпен само в мобилната апликация, която може да изтеглите напълно безплатно в дните преди първия двубой, за да си гарантирате бърз и сигурен достъп до възможността да гледате своите любимци в предстоящите проверки.

Подкрепи тима и вземи своя пакетен билет! Един за всички, всички за „Левски“!