Добра новина за Милан – Рафа Леао се завръща скоро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" имат нужда от своята голяма звезда за важните мачове в края на годината

Португалският национал Рафаел Леао е близо до завръщане в игра за Милан. Нападателят на “росонерите” се възстановява много по-бързо от предвиденото и вече е започнал да тренира, съобщи „Football Italia“.

Леао страдаше от разтежение на бедрото, като получи контузията в мача срещу Лече на 11 ноември. Футболистът не игра в двубоите срещу Борусия Дортмунд, Фиорентина и Фрозиноне. Сега се очаква Рафа Леао дори да попадне в групата на тима за срещата с Аталанта на 9 декември, споре медиите в Италия.

Тази сутрин медицинските прегледи са установили, че лезията е напълно зараснала и затова португалският ас на “червено-черните” можеше да поднови тренировките.

„Sky Sport Italia“ твърди, че Леао не е губил време и веднага е започнал да се готви за завръщане в игра. Ако не почувства болка, има много голям шанс Леао да вземе участието при визитата на “росонерите” в Бергамо в събота.

Милан изостава с шест точки от лидера Интер в Серия А и няма право да губи точки в близките седмици, ако иска да има шансове за Скудетото.