Добрин Гьонов: Големите победи тепърва предстоят!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Последните три месеца бяха изпълнени с много предизвикателства, трудни моменти и безсънни нощи. Въпреки всичко това, емоцията, натрупаният опит, знанията и изградените нови професионални контакти осмислиха целия положен труд, като дават предпоставка за една стабилна основа за бъдещите предизвикателства."

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов изрази своята благодарност към всички в клуба, след отминалите срещи с ФКСБ от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите, които бяха исторически дебют за тима в европейските клубни турнири.

Ето как се обърна към обществеността директорът на „червените“ във Facebook:

„Започвайки през 2017 година да изпълнявам длъжността изпълнителен директор в ЦСКА 1948, една от големите цели, която си бях поставил, беше отборът да достигне до клубните турнири на УЕФА. След много труд, неспирна работа и лишения от страна на доста хора през последните седем години, заветната цел беше постигната. И какво по-хубаво от това да дебютираме срещу един от най-силните отбори на Балканите – ФКСБ, като в изиграните две срещи през по-голямата част от времето бяхме доминиращият отбор. Може би опит, класа, малко повече късмет  и самочувствие не ни достигнаха, за да поднесем голяма изненада, която щеше да ни даде още поводи да мечтаем.

Последните три месеца бяха изпълнени с много предизвикателства, трудни моменти и безсънни нощи. Въпреки всичко това, емоцията, натрупаният опит, знанията и изградените нови професионални контакти осмислиха целия положен труд, като дават предпоставка за една стабилна основа за бъдещите предизвикателства.

Благодарен съм на целия ми екип, с който успяхме да направим една много добра организация, оценена от представителите на УЕФА, на които също благодаря, тъй като бяха наши ментори както преди, така и по време и след срещата. Искам да изкажа и нашата признателност и към служителите от международния отдел на БФС, които ни помагаха непрекъснато, СДВР, ГДНП, НСБ и всички останали въвлечени организации и хора свързани с цялостната организация за домакинската среща и за пътуването до Букурещ.

Сигурен съм, че за ЦСКА 1948 това беше само началото и тепърва предстоят големите победи и постижения!“.