google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Считат за сигурно преминаването на Вини Трибуле на "Герена".

Ръководството на Левски вече работи усилено по зимната селекция на отбора и се твърди, че е ясно името на първия нов играч, който ще акостира на стадион “Георги Аспарухов”.

Става дума за звездата на Берое – Вини Трибуле, който по всяка вероятност ще се присъедини към “сините” през януарския трансферен прозорец, съобщава “Тема Спорт”.

Нападателят остава най-резултатният футболист на “заралии” от началото на кампанията със своите 4 попадения, въпреки че пропусна три мача заради травма.

Трибуле има контракт до края на сезона с тима от Стара Загора и това значи, че Левски ще трябва да плати трансферна сума, която обаче няма да е голяма, за да разполага с родения във Франция състезател, който има камерунско потекло.

Представители на столичния гранд вече са провели разговори с агентите на перлата в състава на Берое.

Старши треньорът на “сините” Николай Костов искаше да подсили офанзивната мощ на тима си през лятото, но това не се случи.

Понастоящем вековниците разполагат единствено с един чист централен нападател  в лицето на Рикардиньо, а дугият такъв – Билал Бари, вече повече от година страда от травма.