Договори ли Левски първо зимно попълнение?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Считат за сигурно преминаването на Вини Трибуле на "Герена".

Ръководството на Левски вече работи усилено по зимната селекция на отбора и се твърди, че е ясно името на първия нов играч, който ще акостира на стадион “Георги Аспарухов”.

Става дума за звездата на Берое – Вини Трибуле, който по всяка вероятност ще се присъедини към “сините” през януарския трансферен прозорец, съобщава “Тема Спорт”.

Нападателят остава най-резултатният футболист на “заралии” от началото на кампанията със своите 4 попадения, въпреки че пропусна три мача заради травма.

Трибуле има контракт до края на сезона с тима от Стара Загора и това значи, че Левски ще трябва да плати трансферна сума, която обаче няма да е голяма, за да разполага с родения във Франция състезател, който има камерунско потекло.

Представители на столичния гранд вече са провели разговори с агентите на перлата в състава на Берое.

Старши треньорът на “сините” Николай Костов искаше да подсили офанзивната мощ на тима си през лятото, но това не се случи.

Понастоящем вековниците разполагат единствено с един чист централен нападател  в лицето на Рикардиньо, а дугият такъв – Билал Бари, вече повече от година страда от травма.