Elitbet дава леко предимство за триумф на ЦСКА срещу Локомотив Пд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените", които набраха скорост в последните мачове, излизат срещу "черно-белите", които са непобедени до момента.

Отборите на Локомотив Пловдив и ЦСКА ще премерят сили един срещу друг в последен двубой от 12-ия кръг на еfbet Лига.

Срещата между двата тима на “Лаута” е тази вечер и стартира от 20:00 часа, а главен съдия ще бъде Станимир Тренчев.

“Смърфовете” до този момент са впечатляващи през сезона, като имат 29 точки в актива си и заемат първото място в таблицата.

В последния кръг отборът на Александър Томаш завърши наравно 1:1 при визитата си на Лудогорец и отново даде ясна заявка за челните позиции в класирането.

ЦСКА пък е 5-ото място с 21 точки, но и мач по-малко от “черно-белите”. За последно възпитаниците на Нестор Ел Маестро надделяха над Локомотив София с 2:0 за четвърти пореден успех в първенството.

Хорхе Сегура от състава на Локомотив пропуска днешния сблъсък заради наказание, но на линия се завръща Димитър Илиев.

За гостите от София пък по всяка вероятност ще се завърне Тибо Вион в стартовия тим, който започна от пейката при победата над Локомотив София. Очаква се и Браян Кордоба да не бъде готов за мача с пловдивчани.

Довечера официално ще бъде открита и новата трибуна на стадион “Локомотив”, където ще бъдат настанени привържениците на ЦСКА.

Най-новият букмейкър – Еlitbet.bg, предвижда сравнително равностоен двубой между “смърфовете” и “армейците”, но все пак компанията дава леко предимство за победа на гостите с коефициент от 2.11 срещу такъв от 3.82 за домакините. Равенството пък е оценено на 3.31.