Доминик Янков също отпадна от националния отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на Лудогорец (Разград) Доминик Янков стана поредният футболист, който отпадна от разширения състав на мъжкия национален отбор за двубоите с Литва (14 октомври) и Албания (17 октомври)

Полузащитникът на Лудогорец (Разград) Доминик Янков стана поредният футболист, който отпадна от разширения състав на мъжкия национален отбор за двубоите с Литва (14 октомври) и Албания (17 октомври), съобщиха от БФС. 23-годишният халф е с контузия, която няма да му позволи да вземе участие в предстоящите мачове. Той става третият футболист от този лагер, който напуска преждевременно базата в Бояна след Димо Кръстев (Катандзаро, Италия) и Иван Йорданов, също футболист на Лудогорец.

Антон Недялков, както и Петко Христов, пък са важните фигури в защитата на България, които изобщо не попаднаха в плановете на селекционера Младен Кърстаич. И докато при Христов травмата е усложнение след август месец, то Недялков е извън терена вече седем месеца. Десният халф-бек Йоан Стоянов от израелския Апоел (Беер Шева) също все още не е пристигнал в София.