Донарума се готви за емоционален мач срещу Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Милан е свикнал в Шампионската лига и ще бъде много трудно", смята вратарят на ПСЖ.

Вратарят на Пари Сен Жермен – Джанлуиджи Донарума, говори на пресконференция преди двубоя от груповата фаза на Шампионската лига срещу бившия му тим – Милан.

“Можеше да играем по-добре срещу Нюкасъл, но бяхме нервни. Знаяхме, че ще е труден мач, но трябва да гледаме напред. Нашият отбор е балансиран, за мен ще бъдат силни емоции”, каза Донарума.

“Започнахме ново предизвикателство с нов треньор. Играем хубав футбол. Много сме доволни от Луис Енрике. Играем по-добре всяка седмица, като имаме още голямо поле за развитие”, обяви стражът.

“Мачът ще бъде емоционален, специално е да играя срещу Милан. Трябва да забравя чувствата и да се съсредоточа върху мача. Чувствам се много добре тук, като семейство сме, както беше и в Милан. Има невероятно атмосфера”, сподели Донарума.

“Няма фаворит в групата, ние се съсредоточаваме върху себе си, опитваме се да даваме максимума. С Милан ще бъдат два трудни мача. Не знам дали ще са решаващи, но ще са важни. Милан е свикнал в Шампионската лига и ще бъде много трудно”, завърши Донарума.