Дончич е доволен от спечелената точка срещу Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Поздравявам и отбора на Черно море за мъжката битката" , заяви наставникът на Локо София

Локомотив София се пребори за точка срещу Черно море след реми 0:0 в Надежда. Треньорът на “железничарите” Данило Дончич заяви след срещата, че е много доволен от представянето на своите играчи, които са били на добро тактическо ниво и са изпълнили всички указания.

„Много съм доволен от представянето на моите футболисти. Играха много тактически добре и правилно. Върсихме нашите шансове в контраатака. Нарочно дадохме средата на терена на съперника. Черно море е добре организиран отбор“, коментира Дончич.

„Поздравявам и отбора на Черно море за мъжката битката. Мисля, че нашите момчета заслужено взеха 1 точка, ако имахме малко повече късмет накрая можехме да си тръгнем и с трите точки“, добави специалистът.

„Затворихме почти всички добри футболисти на Черно море. Почти не позволихме да ни създадат някакви опасности пред нашата врата. Момчетата се раздадоха, тичаха доста и тази точка ще ни повлияее много положително върху самочувствието за следващите двубои”, продължи треньорът на Локо София.

В заключение Дончич каза, че вижда развитие в играта в защита. Треньорът смята, че новото попълнение Кардозо ще помогне на отбора за по-добра игра в отбрана.