Два клуба от Висшата лига са фаворити за подписа на Тами Ейбрахам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Астън Вила и Евертън водят в битката за английския нападател на Рома

Според Gazzetta dello Sport, Тами Ейбрахам е трансферна цел на Астън Вила и Евертън през лятото. Съобщава се, че дуото от Висшата лига е пред опашката от клубове, нетърпеливи да подпишат с нападателя, ако Рома реши да го продаде след края на сезона.

Тами Ейбрахам има труден сезон в Рома след светло начало на живота си в Рим миналата година. 25-годишният футболист е вкарал само 7 гола в 34 мача във всички турнири този сезон, което е доста слабо постижение в сравнение с предишните му 27 попадения.

Съобщава се, че Рома не е доволен от представянето му и може да реши да го продаде, ако има сериозен интерес от тимове от Висшата лига. 25-годишният играч остава един от най-добрите английски нападатели и свързван с трансфери в клубове от Острова.

Рома иска да спечели от продажбата на футболиста, тъй като плати около 40 милиона евро, за да го купи преди 18 месеца. Астън Вила и Евертън имат финансите за трансфера на Тами Ейбрахам, но първо е от голямо значение как ще завършат сезона във Висшата лига.