Двама класни чужденци подсилват Берое в следващите дни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Селекцията при заралии продължава с пълна сила

Берое ще вдига нивото на състава си с привличането на двама чужденци с доста прилични визитки, съобщава “Мач Телеграф”. До два дни се очаква под Аязмото да бъдат представени две нови попълнения. Играчите ще дойдат от Южна Америка, като до момента от там са повечето нови попълнения на старозагорци.

Играчите са млади и пасват на визията на сегашното ръководство и треньорски щаб и са сред познатите имена на пазара в Латинска Америка. Към тях се твърди, че има интерес и от чужбина, но са предпочели предложенията на Берое. Един от тях може би ще бъде колумбиецът Едвин Ласо, за когото се заговори, че се е разбрал със заралии за личните условия. Футболистът дори вече тренира с Берое, според информация на dsport.

Двамата футболисти ще дойдат в Берое като свободни агенти, така че клубът няма да плаща трансферна сума. До края на лятото заралии ще се подсилят и с други играчи. С отбора вече тренират някои футболисти, които все още не са представени официално. Един от тях е нападателят Сантяго Годой, който е сред звездните имена в селекцията на Берое.

Заралии стартираха успешно новия сезон в Първа лига, побеждавайки Пирин с 2:1 в Благоевград. В следващият кръг отборът на Берое посреща Арда.