Сон мечтае за Висшата лига, не мисли за парите в Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вярно е, че парите са важни, но преди всичко обичам да играя футбол", казва футболистът на Тотнъм

Корейският футболист на Тотнъм Хюн-Мин Сон e получил предложение от Ал Итихад. Шампионът на Саудитска Арабия се стреми да се подсили с още един звезден футболист след Карим Бензема и Н’Голо Канте. Сон светкавично е отказал офертата от арабите, тъй като иска да продължи да играе във Висшата лига.

“Вярно е, че парите са важни, но преди всичко обичам да играя футбол. Винаги съм мечтал да играя във Висшата лига и имам още много работа да свърша тук. Очаквам с нетърпение началото на новата кампания. Имах много проблеми в последния сезон. Искам да докажа този сезон, че съм Сон, когото всички познаваме от дълго време. Искам да го докажа на себе си и искам да дам нещо на клуба“, каза Сон.

„Очевидно много хора отиват в Саудитска Арабия това лято, което е наистина интересно, но моята мечта да играя в Премиър Лийг и очаквам с нетърпение този сезон“, допълни футболистът.

Хюн-Мин Сон осъществи трансфер в Тотнъм от Байерн през 2015 г. Кореецът е един от ключовите играчи в Северен Лондон. Той реализира 14 попадения през изминала кампанията 2022/23, но призна, че е далеч от най-добрата си форма.