Двама от треньорския щаб на Рома са с коронавирус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нито един от футболистите не е дал положителна проба, но играчите са били временно затворени в базата в Тригория като предпазна мярка

Последните тестове в Рома за COVID-19 са показали, че двама души от треньорския щаб на „вълците“ са с коронавирус, информира Calciomercato.

Нито един от футболистите не е дал положителна проба, но играчите са били временно затворени в базата в Тригория като предпазна мярка.

Рома е днес отново домакин на Специя, за втори път в рамките на една седмица, само че този път двубоят е от шампионата.

Вчера на „вълците“ беше присъдена служебна загуба с 0:3 в двубоя със Специя от 1/8-финалите за Купата на Италия, след като треньорът на столичани Пауло Фонсека направи 6 смени, с една повече от позволените 5. Самата среща беше спечелена от Специя с 4:2, като българинът Андрей Гълъбинов отбеляза гол и направи асистенция.

Междувременно нападателят Стефан Ел Шаарауи вчера разтрогна с китайския Шанхай Пенхуа и пристигна в Рим, където ще мине медицински изследвания преди официализирането на трансфера му в Рома.

28-годишният играч вече игра за столичани в периода 2016-2019 година, като с екипа на „вълците“ има 139 срещи, в които отбеляза 40 попадения.