Двама защитници на Левски са близо до нови договори
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Келиан ван дер Каап и Цунами ще удължат престоя си на "Герена"

Преминаването на централния защитник Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец е накарало бранителят на Левски Келиан ван дер Каап да приеме предложението на тима за нов контракт, съобщава “Мач Телеграф”. След като Сундберг вече не е част от отбора от “Герена”, нидерландският футболист ще има повече шансове да играе като титуляр. През изминалия сезон Ван дер Каап беше четвърти избор за центъра на защитата след Сонко, Хосе Кордоба и Кристиан Димитров.

Келиан се представи на ниво в мача с Шкупи, когато Николай Костов го пусна като титуляр в схема с трима централни защитници. Нидерландецът дори направи по-силен мач от твърдия титуляр Хосе Кордоба. Така Ван дер Каап показва, че ще се бори за мястото си в Левски, а и се очаква скоро да продължи своя договор със “сините”.

Според информациите, крайният бранител Цунами нямал планове скоро да напуска България и тима на Левски. Футболистът бе избран за втори капитан, а това е затвърдило решението му да остане в тима от “Герена”. В следващите седмици левият бек да подпише новия си договор с Левски.

В Левски ще се опитат да удължат договорите и на още футболисти, за да са сигурни че и през следващия сезон ще могат да разчитат на тях.