Нападател на Байерн Мюнхен няма желание за трансфер в Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Матис Тел не иска и да чува за преминаване в "шпорите"

Талантливият нападател на Байерн Мюнхен Матис Тел няма никакво намерение да си тръгва клуба, дори ако английският голаджия Хари Кейн бъде привлечен на “Алианц Арена”, пише “Спорт1”. 18-годишният французин пристигна в Байерн през лятото на 2022 г., след като бе закупен от Рен. Баварците платиха близо 30 млн. евро за услугите му, като до момента футболистът има 22 мача и 5 гола за тима.

Медиите в Англия обявиха, че Тотнъм е възможно да привлече Тел като заместник на Кейн, но нито футболиста, нито неговите представители са информирани за интерес от “шпорите”, според информацията от Германия.

Младият френски нападател не се интересува от трансфер в Тотнъм и иска да продължи да играе за баварския гранд. Тел е готов да бъде резерва за момента и да се бори за игрово време през новия сезон. Шансовете му да играе повече обаче се увеличиха, след като сенегалският национал Садио Мане продължава кариерата си в Ал Насър.

Матис Тел се представя страхотно за младежкия национален отбор на Франция до 19 г., като има 5 гола в 8 мача. За селекцията на “петлите” до 18 г. той е вкарал 7 гола в 9 срещи. Всички френски специалисти предричат бляскаво бъдеще за талантливия нападател.