Elitbet дава сериозно предимство на Левски срещу Локомотив София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" ще се опитат да постигнат трета поредна победа

Левски посреща Локомотив София в двубой от 3-ия кръг на efbet Лига. Мачът е тази вечер от 21:15 ч. на “Герена” и домакините са ясно изразени фаворити. В раздела на Elitbet спортни залози виждаме, че коефициентът за победа на тима на Николай Костов е 1.26, докато ставката за знак Х е 6.11. Победа на Локо София е с 12.21 коеф., така че ще бъде голяма изненада тимът на Стойчо Стоев да вземе трите точки на “Герена” в неделната вечер.

В лагера на Левски са настроени за трета поредна победа във всички турнири. В четвъртък “сините” се справиха отлично в тежкото гостуване на Шкупи в Скопие в Лига на конференциите. Левски постигна успех с 2:0 след бразилски голове на Уелтон и Роналдо. В последния си мач от родното първенство, възпитаниците на Николай Костов надвиха Ботев Пловдив с 3:1 като гости. Сега Левски се завръща у дома, където на старта на сезона загуби с 1:2 от ЦСКА 1948. Левски обаче надали ще допусне нова загуба у дома и според Елитбет коефициенти по-скоро ще се поздрави с трета поредна победа във всички състезания.

Отборът на Локомотив София загуби с 2:4 у дома от Локомотив Пловдив в миналия кръг. “Железничарите” от квартал Надежда показаха много слаба игра в защита и офанзивните играчи на Левски със сигурност ще накажат отбраната им, ако футболистите на Стойчо Стоев отново действат така. Локо София загуби в последните си три визити на Левски в Първа лига и играе трудно на терена на този съперник, така че очаванията са “сините” да вземат три точки и да заемат позиция в топ 4 на таблицата.