Две дузпи не попречиха на Унион Берлин да стартира сезона с победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Столичани спечелиха заслужени три точки

Сензацията от миналия сезон Унион Берлин се наложи с 4:1 над Майнц в мач изпълнен с много драма и голове. Това бе първият мач на берлинци за този сезон и победата ще им даде самочувствие в предстоящите срещи.

Кевин Бехренс откри резултата с глава още в първата минута на двубоя, което даде тласък на Унион да продължи да играе силно. В 9-ата минута Бехренс се разписа за втори път след ново центриране в наказателното поле и нов точен удар с глава на стрелеца.

До края на първото полувреме повече голове не паднаха. Втората част също започна без попадения, но в 62-ата минута Майнц получи възможност да се върне в мача. Гостите получиха правото на изпълнят дупза, която обаче бе пропусната от Людовик Ажорк. Само две минути по-късно обаче Антони Каси все пак прониза мрежата на домакините и намали на 2:1.

В 70-ата минута Унион Берлин окончателно сложи точка на спора с трети гол на Бехренс. Той оформи своя хеттрик след поредното добро центриране, последвано от прецизен изстрел с глава.

Мачът обаче все още не бе приключил. Майнц получи втори шанс да се доближи до Унион от дузпа, но Ажорк отново бе спрян от Фредерик Рьоно. Вместо Майнц обаче да се доближи до Унион, домакините дръпнаха напред с още едно попадение. То бе дело на Пантович и падна в 96-ата минута на срещата.