google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Екс-футболистът не видя нищо нередно в поведението на половинката си

Бившият бранител на Локомотив (София) и Берое Ваня Джаферович разказа своя версия за грозния инцидент с участието на неговата половинка Евгения и журналистката Наталия Радославова в центъра на София вчера сутринта.

След разправията между двете жени, Евегения се сдоби с обвинение по член 131 от Наказателни Кодекс – причиняване на лека телесна повреда при хулиганство и проявена агресия на пътя.

Бившият футболист има свое обяснение за случилото се. Ето какво сподели той.

“Колкото до случката, ще ви я разкажа набързо,” започва разказа си екс-защитникът. “Всяка сутрин караме (един от двамата) децата на училище и детска градина. Улицата, в която живеем, е тясна и от едната страна (дясната) е зона, където се паркират колите. Вчера Жени решава да закара децата и, излизайки от входа, тръгва да пресича, заедно с децата, към колата ни, която е паркирана точно отсреща.

“Минава една кола, Жени изчаква и когато вижда, че няма движение, пресича, отваря вратата и почва да помага на децата да влязат. В този момент друга кола завива в нашата улица и почва да се спуска надолу и да свири на Жени.

“Сега – представете си ситуацията, защото на мен ми се е случвало много пъти. Виждаш, че някой спира, с децата е (или за училище, или за градина), нормално е да изчакаш… човешко е някак, нали?

“Тази госпожа обаче започва да крещи на Жени да прибере децата, да натиска клаксона с единствена цел да може тя да мине по-бързо. След това тръгва заплашително с колата към Жени, без да спира. Докато децата ни се качват.

“В този момент става спречкване между двете, разправия; госпожата също е с детето си в колата, което прави цялата ситуация още по-абсурдна. Жени реагира в опит да защити децата си; може би по-бурно от вербална гледна точка, но толкова. Удари в лицето гарантирам, че не е имало, но ситуацията е “майка срещу майка, дума срещу дума”.

“Днес получихме обаждане от полицията, че има пусната жалба срещу Жени. Супер, така се прави, когато някой БЕЗПРИЧИННО е нарушил правилата. Когато обаче се говори за “агресия на пътя”, а първопричината за агресията се оплаква от реакцията, е малко смешно.

“Едно ще ви кажа – целият живот е изграден от причинно-следствени връзки. Когато ти си причината – с агресивно поведение срещу деца – и се оплакваш от следствието (според теб – гресивно поведение в присъствие на деца), ставаш жалък. Пък дори да познаваш всички служители в системите, защото си “монитор на правдата”.

“Ако някой стресира децата ми и тръгне да ги гази, няма да му смачкам колата само, а ще го смачкам и него. Пък после нека да ме пишат и да ме викат в районното. Хората са отговорни и за последствията от действията си, нали?”