Джуд Белингам иска да остане в историята на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Реал е просто мястото за мен", заяви английският национал

Джуд Белингам почти сигурно ще бъде най-големият трансфер на Реал Мадрид това лято. Очакванията към 20-годишния англичанин са завишени. Младокът си поставя за цел да се нареди до великите футболисти в историята на “белия балет”. Белингам бе привлечен в Рела за 103 милиона евро от Борусия Дортмунд, като според мнозина специалисти е един от най-талантливите млади играчи в света.

Белингам има желание да направи дълга и успешна кариера в Реал. Той мечтае да играе за тим, който се бори за титли, а точно такъв е Реал Мадрид.

“Сега е моят шанс да бъда част от тази история и това върви ръка за ръка, защото съм наясно, че клубът има за цел да печели и аз искам да печеля. Надявам се това да се случи. Всичко в Реал Мадрид те грабва само по себе си, този клуб е сюрреалистичен. Но като добавиш към това проектът, който са заложили, беше наистина важно да направя тази стъпка, тъй като това е просто мястото за мен”, каза още Белингам.

“Имах много различно начало в сравнение с повечето млади футболисти, особено младите играчи от Англия. Животът ме отведе в 3 различни държави, без да играя в Премиър Лийг, така че е много различно. Винаги си го напомням, когато съм с националния отбор, да проследя кариерата на другите футболисти. Но това е нещо, с което наистина се гордея, с рисковете, които поех, и се надявам да продължи по същия начин. Просто се опитвам да приемам всичко, което е по пътя ми”, заяви футболистът.

“Напрежението ме преследва навсякъде до този момент. Бях на 15 и 16 г., когато започнах да играя с първия тим на Бирмингам и беше натиск, който не може да бъде съпостави с нищо друго, така че на всеки етап от живота ми напрежението се увеличаваше”, добави бившият халф на Дортмунд.