Еди Хау призна, че не е успял да изпълни целта с Нюкасъл в ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Със сигурност искахме да продължим в Шампионската лига", разкри наставникът на "джордитата".

Мениджърът на Нюкасъл – Еду Хау, обяви, че не е успял да изпълни целта и да класира тима за следващата фаза в Шампионската лига.

Това сподели специалистът след отпадането на “свраките” от най-престижния европейски турнир. В последния си мач Нюкасъл отстъпи с 1:2 от Милан на “Сейнт Джеймсис Парк”.

“Със сигурност искахме да продължим в Шампионската лига. Това беше нашата голяма цел преди и по време на самата среща. Не съм сигурен, че за едни последни минути можете да промените това желание у футболистите. Ако погледнете головете, които допуснахме, те идват от грешки, които могат да се случат във всеки момент, независимо дали сме в атака или в защита”, коментира Хау.

“Разбира се, че поемам отговорност за това, но честно казано, бих предпочел да атакуваме през цялото време. Въпрос на развой на мача и на издръжливост е преди всичко, но и влияние на съперника”, продължи той.

“Разочаровани сме от този край на срещата. Голът за 1:2 дойде в труден за преодоляване момент, но гарантирам, че момчетата играха много добре преди почивката. Не се справихме по същия начин обаче след това. За 1:1 също беше доста нетипичен гол, който повлия на целия развой на срещата. В последните 30 минути беше атака за атака от едната врата до другата, а в крайна сметка губещите бяхме ние”, завърши Еди Хау.