Галатасарай се прицели във футболист на Ман Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Турският гранд ще се пробва да привлече бранителя Серхио Гомес

Галатасарай иска да подсили защитата си през предстоящия зимен трансферен прозорец и се е прицелил в Серхио Гомес. 23-годишният централен защитник не играе редовно, откакто се присъедини към Манчестър Сити и е готов да напусне клуба през 2024 г.

Гомес беше част от младежките редици на Барселона преди години, но нещата не се получиха за него в испанския клуб. В крайна сметка той постигна успех в белгийския клуб Андерлехт, преди да се присъедини към Манчестър Сити през лятото на 2022 г. В дебютния си сезон под ръководството на Пеп Гуардиола, 23-годишният играч участва в общо 24 мача, но успя да запише само 971 минути на терена Очакваше се нещата да се подобрят през този сезон, но нищо не се промени особено.

Серхио Гомес играе рядко, като има шест участия до момента. Бившият испански младежки национал не е доволен от сегашното си положение в клуба и е готов да се раздели с “гражданите”. Междувременно Галатасарай има голямо желание да го привлече. Турският гранд смята, че Гомес може да подсили защитата им. Галатасарай ще пробва да вземе футболиста в сделка под наем, която също би била добра опция за Ман Сити.