Бразилски мениджър ще работи по селекцията на топ отбори в efbet Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Левски, Лудогорец, Локо Пловдив и други клубове ще разчитат на съдействието на Джери Перейра

Бразилският мениджър Джери Перейра обяви, че ще помага на Левски за селекцията през зимата, както и на други отбори от родното първенство. Агентът обяви, че вече селекцията става доста по-трудно и по-малко бразилци ще са достъпни за българския пазар.

“Вече всичко става все по-трудно. От доста години съм агент, но сега нещата се усложняват. В Бразилия всеки богат актьор или певец си купува агент и започва да печели пари.

Хората с пари в нашата страна вече добре знаят, че ако продадат даден играч от по-долни дивизии могат да спечелят милиони. Така моята работа става все по-сложна. По-малко бразилци ще са достъпни за българския пазар.

Аз не се предавам и вече ме търсят за футболисти. На този етпа ще работя с Лудогорец, Левски, Локомотив София, Славия и Пирин. Проведох срещи и с други отбори.

С Мъри Стоилов в Турция ще е по-трудно. Там нивото е по-високо, а има и хора на горните етажи, които взимат решения за трансферите. Скоро ще обявим първия бразилец в България”, заяви Перейра пред медията bgderby.

Бившият бранител, който е играл по българските стадиони, съдейства на Левски за привличането на Цунами, Уелтон, Роналдо, Рикардиньо и Дарлан.