Еди Хау преди важния мач с ПСЖ: Те имат качество навсякъде
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нюкасъл се нуждае от положителен резултат на "Парк де Пренс", за да остане в битката за класиране на 1/8-финалите в Шампионска лига

Във вторник вечер отборът на Нюкасъл гостува на ПСЖ в мач от петия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Треньорът на “свраките” Еду Хау говори преди двубоя във френската столица. Срещата е от голямо значение за битката за първите две позиции в “Групата на смъртта” в Шампионска лига.

Еди Хау обяви, че няма да има много промени в състава за двубоя с парижани. В тима на Нюкасъл все още има доста отсъстващи играчи поради контузии.

“Настроението при нас е добро. Това беше ключов момент (успеха над Челси през уикенда) – щеше да е много лесно да се самосъжаляваме”, каза наставникът на Нюкасъл.

“Трудно е да се говори за техните футболисти . Те имат качество навсякъде. Те вкарват голове за удоволствие. Структурата и устойчивостта ни бяха добри, като изключим мача с Борнемут. Ще трябва да бъдем толкова добри, колкото знаем, че можем да бъдем”, заяви Хау преди мача с ПСЖ.

“Трябва да играем на ръба. Всеки отбор е в най-добрата си форма, когато има тази различна емоция, която преминава през него. Имаме нужда от всеки грам мотивация и енергия, за да постигнем резултат тук. Това е решаващ момент в нашата кампания. Ще дадем всичко от себе си”, каза още Еди Хау.