Един Хърн: Мачът ще е брутален, Джошуа ще го разкъса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Антъни Джошуа трябва да бъде груб, да го бие и ще му разкъса лицето", споделя Хърн

Mениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, отправи предупреждение към всички фенове на бокса. Привържениците на този спорт трябва да очакват брутален сблъсък между Ей Джей и най-добрия български боксьор Кубрат Пулев. Големият мач е в събота в Лондон, а Един Хърн е на мнение, че Джошуа ще бъде изключително агресивен срещу Кубрат и ще го „разкъса” на ринга.

„Ако успее да го нарани в началото, той ще му скочи веднага. Антъни е способен да нарани Пулев във всеки един момент, тъй като притежава сила и скорост. Ще видите как ще разкъса Пулев! Това е мач на ранните удари. Пулев разполага с фантастичен удар, той обича да диктува темпото, като ви нарушава ритъма”, заяви Еди Хърн.

„Кличко направи същото с Антъни. Антъни демонстрира твърде много респект срещу Кличко и сега трябва да е внимателен да не стори същото и с Пулев. Той трябва да бъде груб, да го бие. Ударът и остротата на Антъни ще му разкъса лицето. Ще станете свидетели на брутален нокаут”, каза още прочутия промоутър.

Дали прогнозите на Еди Хърн ще се сбъднат ще разберем в събота вечер. Кубрат Пулев няма какво да губи и със сигурност ще се противопостави на британеца, като двубоят между него и Джошуа може да се превърне в един от мачовете на века в бокса.