google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Уругвайският нападател Единсон Кавани премина в Манчестър Юнайтед в последните часове на летния трансферен прозорец. Новото попълнение на “червените дяволи” определи за своя най-голяма цел спечелването на Премиър Лийг с тима от “Олд Трафорд”.

Манчестър Юнайтед не е печелил титлата в Англия вече 7 години. Тимът вдигна трофея за последно през сезон 2012/13 под ръководството на сър Алекс Фъргюсън и спечели 20-ата си титла. 33-годишният Кавани иска да сложи край на поредните сезони без титла на Юнайтед, след като пристигна като свободен агент на “Олд Трафорд” през миналата седмица. Уругваецът е завоювал шест титли в предишните седем години с Пари Сен Жермен и отлично знае какво е да станеш шампион.

“Мисля, че всеки футболист, който е състезателна натура, целта му е винаги да печели трофеи. Аз дойдох в един от най-големите клубове в света и смятам, че една от първите цели, които този отбор трябва да има, е да бъде шампион. Да започне с Премиър Лийг и след това да премине към други трофеи”, сподели нападателят пред клубния сайт на Ман Юнайтед.