Efbet очаква равностоен двубой между ЦСКА 1948 и ФКСБ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" дебютират на европейската сцена срещу румънския гранд

днес е голям ден за отбора на ЦСКА 1948, след като ще изиграе първия си двубой в европейските клубни турнири. „Червените“ приемат ФКСБ от 20:30 часа на Националния стадион в първи мач между двата състава от 2-рия предварителен кръг на Лига на конференциите. Очакванията са за много оспорван двубой в столицата с непредвидим край. Букмейкърът Efbet онлайн дава равни шансове за успех на двата отбора – по 2.80 коеф. за победа на ЦСКА 1948 и ФКСБ, докато ремито е оценено на 3.45.

ЦСКА 1948 завърши трети в Първа лига през миналия сезон и си спечели правото да участва в Европа. Воденият от Атанас Рибарсаки отбор игра и финал за Купата на България, но отстъпи на Лудогорец. През лятото ЦСКА 1948 направи сериозна селекция и ще се стреми да елиминира отбора на ФКСБ, който има много по-голям опит в Европа. “Червените” записаха две победи в два мача през новия сезон, след като надиграха Левски с 2:1 като гости и сразиха Пирин с 3:0 в последния си мач в Бистрица.

Лошата новина за отбора на ЦСКА 1948 е, че най-добрият футболист на тима Ивайло Чочев е аут за двубоите с ФКСБ. Халфът бе голмайстор на отбора през миналата кампания. ЦСКА 1948 привлече атакуващи футболисти, от които може да се очакват голове, но липсата на Чочев е много неприятна новина за българския тим.

Що се отнася до гостите от ФКСБ, те са фаворити за класиране напред в турнира. Тимът на ФКСБ завърши втори през миналия сезон в румънската Лига I, като остана със 7 точки зад шампиона Фарул. Старши треньорът Елиас Хараламбус ще се надява неговият тим да не загуби в първия мач и да има добри шамнсове преди реванша. Гостите ще бъдат без Дамян Джокович, който е едно от новите им попълнения това лято.