Efbet спортни събития събития за днешния ден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ситуацията с коронавируса удари сериозно спорта, но букмейкърите се стремят да предложат разнообразие от спортни събития на своите играчи. Днес ще разгледаме и събитията, които Ефбет предлага в своята програма.

Ефбет онлайн предлага богата програма от футболни събития. Естествено, няма да видите имената на любимите си отбори сред тях, но със сигурност няма да останете без възможности за залог. Най-интересният двубой в програмата изглежда между отборите на Анталияспор и Сивасспор от турската Супер лига. Срещата ще стартира в 19:00 ч. наше време. Букмейкърът дава предимство на гостите като коефициентът за знак 2 е 2.22, докато краен изход 1 е оценен на 3.20.

Анталияспор влиза в този мач като 12-ти в класирането с актив от 27 точки. Домакините са на точка зад 11-ия в класирането Генчлербирлиги. Съставът на Анталияспор има само 1 поражение в последните си 10 мача във всички турнири, така че е доста вероятно да не загуби това си домакинство. Двойният шанс 1Х в букмейкъра на Ефбет е 1.70, което е доста добър коефициент. Отборът на Сивасспор обаче е един от лидерите в лигата. Гостите имат идеална възможност да съкратят дистанцията до първото място, след като в неделя лидерите Трабзонспор и Истанбул Башакшехир завършиха наравно. В ммомента Сивасспор е на 4 точки от първата позиция. Гостите направиха равенство 2:2 срещу Галатасарай в миналия кръг, а преди това бяха в серия от две поредни победи. Ако смятате, че Сивасспор ще се върне на победния път, то може да заложите на победа на гостите в този мач.

Друга интересна среща от програмата на Ефбет е мачът между Тамбов и Криля Советов от руската елитна дивизия. Двата тима са в зоната на изпадащите като заемат 14-ото и 15-ото място с по 22 точки. Efbet дава почти равни шансове на двата отбора за успех в срещата. Те изглеждат напълно равностойни и е трудно да се предвиди кой ще се поздрави с успеха, но победата ще даде самочувствие на спечелилия отбор, а равенството ще ги остави в опасната зона.

Освен на футболни мачове от Турция и Русия, днес в Ефбет може да залагате на двубои от Аржентина, Чили и някои други държави. Букмейкърът предлага и волейболни срещи за жени от първенствата на Русия и Турция. Също така може да поставите залози и на двубоите по хокей от ВХЛ на Русия, както и на мач от първенството на Беларус.

Както можете да се убедите, възможностите на българският букмейкър се простират далеч отвъд най-стария континент и той се стреми да ви предложи множество събития независимо от ситуацията в Европа.Не забравяйте, че като нов клиент в букмейкъра може да вземете Ефбет начален бонус, който е до сумата от 200 лева. Бонусът може да бъде залаган на изброените от нас спортни събития, така че ще ви достави повече средства за спортния раздел на букмейкъра.