Ел Маестро дава почивка на полузащитник в мача с Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тобиас Хайнц най-вероятно няма да вземе участие в срещата

В сряда отборът на ЦСКА ще се изправи срещу Етър в отложен двубой от Първа лига. “Червените” ще бъдат без един от основите си футболисти – Тобиас Хайнц, който се очаква да получи почивка за този двубой по преценка на наставника Нестор Ел Маестро, пише „Мач Телеграф“.

Хайнц бе заменен в края на двубоя с Арда, след като почувстваше отпадналост. През целия мач на ‘Българска армия’ той не бе на познатото си добро ниво ии това се отрази и на резултата от срещата. Твърди се, че Хайнц е получил множество крампи и това е причината да бъде заменен. Възможно е норвежкият халф да мине прегледи, които да установят точната причина за здравословните му проблеми.

Треньорът на тима Ел Маестро ще вземе правилното решение, ако не рискува състоянието на Хайнц и му даде почивка за визитата на “Ивайло”. Норвежкият футболист е играл в 14 двубоя през сезона в efbet Лига, като игра и в две срещи от предварителния кръг на Лигата на конференциите.

ЦСКА ще се отправи към Велико Търново с единствената мисъл за победа. ‘Армейците’ са 3-ти в класирането на Първа лига, като при успех ще се изравнят по точки с лидера Черно море.