Реал Мадрид иска 70 милиона евро, за да се раздели с бразилец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" ще поиска около 70 милиона евро, за да се раздели с Родриго Гоес

Родриго Гоес може да не е в Реал Мадрид след края на сезон 2023/24, пише испанското издание Defensa Central. “Лос бланкос” обмислят да спечелят пари от 22-годишния играч през летния трансферен прозорец на 2024 г. И те ще поискат около 70 милиона евро, за да се разделят с него през следващата година.

Родриго Гоес не успя да реализира потенциала си, откакто се присъедини към Реал Мадрид от Сантос преди четири години. Бразилският национал прекарва по-голямата част от юношеските си години в родината си и си спечели репутацията на следващия Неймар. СПециалисти дори предположиха, че той ще надмине Винисиус Жуниор в Реал Мадрид.

22-годишният футболист се представя на приливи и отливи през последните четири сезона, като не успява да е безспорен титуляр за Реал Мадрид. Напрежението върху него се увеличи този сезон след напускането на Карим Бензема. Винисиус Жуниор, Джуд Белингам и Родриго бяха първите избрани нападатели за Реал Мадрид. Но докато Белингам беше сензационен и донесе успеха в Ел Класико, Винисиус и Родриго се представят под нивото си.

Родриго има само два гола и една асистенция в 14 мача във всички турнири. Освен това едва ли е изненадващо, че Карло Анчелоти дори веднъж го извади от титулярния състав. Напускане на “Бернабеу” през летния трансферен прозорец на 2024 г. може да е на хоризонта за бразилското крило и Реал може да реализира значителна печалба от него.