Ел Маестро: Не сме на ниво, трябва време!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Знам каква е ситуацията в отбора. Виждам момчетата всеки ден, няма да бъдем там, където искаме в следващите дни – ще ни отнеме повече време“

Нестор Ел Маестро направи коментар след ремито 1:1 срещу Славия на като домакин в среща от четвъртия кръг на efbet Лига. Новият старши-треньор на „червените“ не бе никак доволен от показаната продукция, която показаха играчите му.

„Ако не победим, тогава можем да получим цялата критиката. Ние не сме на нивото, на което искаме да бъдем. Нивото на нашата организация на играта не е добра. Има много неща, които не са на нужното ниво. Представихме се по-добре от това, което показахме преди няколко дни. Това е процес, който ще отнеме време. Знам каква е ситуацията в отбора. Виждам момчетата всеки ден, няма да бъдем там, където искаме в следващите дни – ще ни отнеме повече време“, сподели сърбинът.

„Създадохме много положение, но не сме на нивото, на което трябва да е ЦСКА. Не изглеждаме достатъчно свежи, колкото трябваше да бъдем“, коментира още Ел Маестро.