Бакеро: Славия може да победи всеки!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Най-накрая ще играем вкъщи. Можем да спечелим всеки мач. Равенството с ЦСКА е добър резултат. Ще играем вкъщи. Мачът ще бъде различен."

Хосе Мари Бакеро сподели, че мача срещу ЦСКА-София на “Българска армия” е бил най-добрия от началото на кампанията за Славия. Все пак той коментира, че на тима му все още липсва интензивност, като според него “белите” биха могли да постигнат победи срещу всеки един отбор в първенството.

“Мачът се играе 90 минута. Беше двубой, в който можеше да спечелим, можеше и да загубим. В последните минути те играха с доста сърце. Това е най-добрият ни мач до момента. Ние тренирахме две седмици и се подобрихме в тях. Направихме промени, трябваше да работим много днес. Има много неща, които да подобрим.”

“Ние сме с два официални мача по-напред. Играхме с повече увереност. Ще губим, ще печелим. Доволен съм от това, което направихме. Щях да съм по-щастлив да имаме четири мача, защото ние не се подобряваме в тренировките, а в двубоите. Знаех, че ни липсва интензивност в последните минути. Тренирахме много, но това не вдига формата.”

“Най-накрая ще играем вкъщи. Можем да спечелим всеки мач. Равенството с ЦСКА е добър резултат. Ще играем вкъщи. Мачът ще бъде различен.”