Ел Маестро ще изведе ЦСКА за обрат срещу Сепси в Румъния
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" са в трудна позиция след загубата с 0:2 в София преди седмица

ЦСКА се изправя срещу Сепси във втория двубой между двата тима от II-ри квалификационен кръг на Лига на конференциите. Българският тим изостава в резултата и ще трябва да прави обрат, като ще излезе с нов треньор – Нестор Ел Маестр. Преди седмица „армейците“ отстъпиха с 0:2 на стадион „Българска армия“, което доведе до раздялата със Саша Илич.

ЦСКА ще бъде свеж за двубоя тази вечер, след като отложи мача си срещу Етър от Първа лига през уикенда, докато Сепси продължи да записва победи. Домакините разбиха Динамо Букурещ с 3:0 в столицата в понеделник и това бе трета поредна победа за тях. Сепси е във водеща позиция след победата си над ЦСКА в София минали четвъртък и малцина смятат, че румънският тим ще бъде елиминиран.

„Червените“ се отправиха към Румъния без Амос Юга, който пропуска срещата. Нестор Ел Маестро няма да може да разчита още на Браян Морено и Брадли де Нойер. На линия за мача е Данило Асприля, който също като треньора Ел Маестро, е пред дебют за ЦСКА. Наставникът на “армейците” заяви, че иска отборът да играе различен стил и е доволен от футболистите, с които разполага. Специалистът заяви, че шансовете за класиране напред са малки, но ЦСКА ще се бори.

Сепси създаде доста проблеми на ЦСКА в първия мач, демонстрирайки комбинативна игра в нападение. Отборът надали ще смени стила за предстоящия реванш и ще разчита на бързи контра атаки. Сепси държи нещата в свои ръце, но ЦСКА ще се опита да ги притисне и да вкара ранен гол, който да им даде шансове за обрат в общия резултат.