Elitbet дава предимство на Арсенал срещу Ливърпул във ФА Къп
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Два от борещите се отбора за титлата в Англия се срещат на старта на участието си в най-стария футболен турнир

Днес от 18:30 ч. отборите на Арсенал и Ливърпул се срещат на “Емиратс” за мач от 3-ия кръг на ФА Къп. Само две седмици след срещата им от Висшата лига на “Анфийлд”, предстои нов мега сблъсък между двата тима. За предстоящия мач букмейкърът Elit bet онлайн дава предимство на “артилеристите”. Коефициентът за победа на Арсенал е 2.00, докато ставката за успех на Ливърпул в Северен Лондон е 3.40.

Арсенал допусна второ поредно поражение във Висшата лига миналия уикенд. Благодарение на головете на Раул Хименес и Боби Де Кордова-Рийд, Фулъм спечели с 2:1 у дома срещу възпитаниците на Микел Артета. Със само една победа в последните си шест мача, артилеристите ще се стремят отчаяно да намерят малко вдъхновение и да върнат кампанията си на правилния път. Победа срещу намиращ се във форма Ливърпул във ФА Къп тази неделя може да им предложи това.

Но няма да е лесно за домакините, тъй като техният съперник бе на висота при победата с 4:2 над Нюкасъл в последната си среща. Ливърпул регистрира 34 удара, от които 15 в очертанията на вратата на “свркаите”. Ливърпул отпадна от ФА Къп в третия кръг само в един от последните 12 сезона. Предстои да видим дали очакванията на Elitbet за победа на Арсенал ще се оправдаят, но едно е сигурно – очаква ни страхотен двубой на “Емиратс”.