Конър Галахър ще остане в Челси и след януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
23-годишният халф се очаква да продължи да играе за "сините", въпреки интереса от Тотнъм

Според информация на Daily Mirror, тимът на Тотнъм се интересува от услугите на Конър Галахър, тъй като иска да се подсили в средата на терена в текущия трансферен прозорец. Въпреки интереса към услугите му от страна на “шпорите” се очаква футболистът да остане в Челси поне до края на сезона.

За бъдещето на Конър Галахър се говори от лятото насам. “Сините” бяха готови да се разделят с него през летния трансферен прозорец. Но за съжаление не успяха да сключат сделка с друг тим за трансфера му. Играчът имаше желание да остане в клуба и оттогава успя да си проправи път в състава на Маурисио Почетино. 23-годишният полузащитник записа общо 24 мача през текущия сезон и е играл 1900 минути. Той дори е допринесъл за четири гола и е носил капитанската лента на няколко пъти.

Въпреки че обърна нещата в своя полза в Челси, Галахър все още е свързван с преместване от “Стамфорд Бридж”. Тотнъм е един от клубовете, които продължават да се интересуват от 23-годишния футболист и биха се радвали да придобият услугите му в текущия трансферен прозорец. Междувременно Челси му постави цена от 60 милиона паунда. За момента играчът иска да продължи кариерата си в Челси, като се надява с добрите си игри да получи титулярно място в отбора на Англия за Европейското първенство през лятото.